FAQ

Zaczynają się już pojawiać pierwsze pytania odnośnie gry i mechaniki. W tym dziale znajdziecie odpowiedź na najczęściej zadawane pytania.

- Czy można łączyć umiejętności? Chodzi mi konkretnie o umiejętności „Wilcze Szpony” i „Potęga”. Czy jeśli mam obie umiejętności na zaawansowanym poziomie to jednym atakiem mogę zadać aż 6 obrażeń?

Odp. Tak, dokładnie tak jak opisałeś.

- Tylko cztery punkty by stworzyć postać… Dlaczego tak mało?

Odp. Można dostać więcej punktów jeśli wykażesz się zaangażowaniem w grę. Samo wysłanie historii postaci jest premiowane, tak samo jak posiadanie rekwizytów. System wymusza niejako zaangażowanie graczy we wszystkie aspekty gry. Ergo: Jeśli chcesz mieć mocniejszą postać musisz się postarać. 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>